Verlengde retoursperiode voor Kerst

Aankopen vanaf 26 oktober kunnen tot 31 januari worden teruggestuurd

Beleid voor retourzendingen

Als je van gedachten verandert, heb je 60 dagen vanaf de aankoopdatum om je artikelen terug te sturen.

Voordat je je bestelling retourneert, raden we je aan ons Retourbeleid nogmaals te controleren om er zeker van te zijn dat deze aan onze verwachtingen voldoet.

Vergeet niet om het ontvangstbewijs van de bezorger te bewaren totdat de retourzending is verwerkt. Je retourzending wordt gecontroleerd en binnen 10 dagen nadat deze is gearriveerd in het magazijn van de vertrouwde verkoper, krijg je je geld terug.

Retourportaal

Klik hier om ons retourportaal te raadplegen. Selecteer simpelweg de bestelling die de artikel(en) bevat die je wilt retourneren en kies 'Bestelling retourneren'.

Om het makkelijker voor je te maken, werken we samen met DPD. Als je deze optie gebruikt, krijg je de laagste prijs en kan Secret Sales je retourzending volgen en updates over de voortgang ervan ontvangen en er zo voor zorgen dat je terugbetaling snel wordt uitgevoerd.

Klik hier als je hulp nodig hebt met het gebruik van het retourportaal!

 

Houd er rekening mee dat als je artikelen in afzonderlijke pakketten zijn bezorgd, deze waarschijnlijk door verschillende vertrouwde verkopers naar je zijn verstuurd. Daarom moet je ervoor zorgen dat je artikelen in afzonderlijke pakketten worden geretourneerd naar het adres dat op het bijbehorende retourformulier staat, om te garanderen dat je artikelen naar het juiste adres gaan. Klik hier voor meer informatie.