Over Ons

Mode zonder grenzen. Een unieke marktplaats.

About

Wij doen mode anders


Secret Sales is een online marktplaats met een passie voor mode en waar voor je geld.

Je nummer één bestemming voor online koopjes voor bekend lage prijzen, een digitaal outletdorp waar wij slimme kortingen bieden op de laatste trends in kleding, huishoudartikelen, geavanceerde cosmetica en zo veel meer.

Wij brengen de meest geliefde merken naar onze website, zodat iedereen kan genieten van deze luxe labels.

Sunglasses

Ons verhaal


Beginnend als flash-uitverkoper in 2007, de koers van Secret Sales als bedrijf veranderde in 2020 toen het in nieuw beheer kwam.

Wij zijn er trots op in in Engeland één van de vooraanstaande kortings-verkopers te zijn, waarbij wij onze klanten unieke toegang geven tot exclusieve kortingen op duizenden luxe designermerken. Since maart 2020 is onze collectie merken gegroeid van eerst 100 tot nu meer dan 700 van ‘s werelds vooraanstaande luxe designers, inclusief Ted Baker, Gucci, Converse, Superdry, DSquared2, Emprio Armani & veel meer.

De recente lancering van onze internationale websites in Nederland en België wijst naar de snelle groei van Secret Sales sinds de herstart. Alles is mogelijk nu wij beginnen aan het volgende hoofdstuk in ons e-commerce verhaal.

Hou dit in de gaten, koopjesjagers!

Honderden vertrouwde wereldwijde merken


Dus, wat is het geheim? Het komt allemaal neer op vertrouwen, hard werk, en een goed oog voor een niet-te-missen koopje.

Onze Secret Sales inkopers hebben fantastische werkrelaties met de merken die wij verkopen, daarmee verzekeren we dat wij altijd de beste voorraad hebben van de honderden labels die wij op onze website promote.

Elk product dat je koopt is met zorg uitgezocht, op kwaliteit gecheckt, en naar jou verzonden direct vanaf onze vertrouwde verkopers. Ons simpele recept voor succes.

Hundreds of trusted global brands:


So, what's our secret? It all boils down to trust, hard work and a keen eye for a sale that’s just too good to miss.

Our Secret Sales buyers have earned fantastic working relationships with the various brands that we sell, ensuring that we source the very best stock available from the hundreds of labels we promote on our website.

Each product you buy has been lovingly curated, handpicked, quality-checked and sent to you directly from the trusted seller themselves. A simple yet satisfying recipe for success!

Sunglasses

Onze inzet voor duurzaamheid


Het gevecht tegen de verspilling van kleding is een zware taak die onmiddellijke actie eist. Per persoon belandt er 8 kg aan kleding per jaar op de vuilnisbelt, en dit wordt jaar op jaar meer.

Bij Secret Sale doen wij het anders. Als onderdeel van ons duurzame verkoopmodel maken wij zelf niets en verkopen wij juist afgeprijsde waren om ervoor te zorgen dat deze geen afval worden. Ons dropship model maakt onze CO2-voetafdruk kleiner door geen vrachtwagenkilometers te verspillen aan warenhuizen – het gaat direct naar jou toe.

Meer dan day, al onze medewerkers werken vanuit huis en besparen daarmee op forensen en de bijbehorende CO2 uitstoting en de energiekosten die altijd bij grote kantoren komen kijken. Wij zijn ook trots partner van Reforestum, een mede-opgericht bosproject als balans tegen CO2 uitstoot.

Wij verkopen ook een groeiende collectie tweedehands goederen, een directe vermindering van verspilling en afval en een tweede leven voor producten waar niets mis mee is in the opbloeiende tweedehands markt.Ontdek Secret Sales en duurzaamheid.

Sunglasses

Onze belofte aan jou


Als onze trouwe klant ben jij het kloppend hart van Secret Sales. Jij staat vooraan bij elke beslissing, elke deal met een merk, en bent de drijfkracht achter ons geweldige waarde-voor-geld prijsmodel.

Wij beloven dat wij onvermoeid blijven werken om ervoor te zorgen dat de vertrouwde merken waar wij mee werken de beste prijzen voor hun producten blijven bieden.

Voor meer informatie over Secret Sales, bekijk de Pers- en Helpcentra hieronder.

payment